2007-10-24
Warbud po raz drugi Najlepszym Partnerem w Biznesie
Warbud SA, pokonując Budimex i Hochtief, zdobył złotą statuetkę i tytuł Najlepszego Partnera w Biznesie 2007 w kategorii wykonawca budowlany. Redakcja ekonomicznego miesięcznika Home and Market od 7 lat wyróżnia spółki, które są najlepiej oceniane i postrzegane na rynku, a także uznane przez środowisko biznesowe za rzetelne, godne zaufania i warte polecenia. Nagrodzone firmy, ich produkty i usługi, które znalazły się w tegorocznym finale konkursu, zostały wybrane w oparciu o prowadzone przez redakcję obserwacje rynku oraz oceny przedsiębiorców.
Warto przypomnieć, że przez naszych kontrahentów zostaliśmy już docenieni w 2005 r., kiedy otrzymaliśmy złotą statuetkę w kategorii firma budowlana. Zdobywając kolejną I nagrodę i tytuł potwierdziliśmy, że z powodzeniem spełniamy długoterminowe oczekiwania klientów i partnerów biznesowych.

Uroczystość wręczenia nagród odbyła się 23 października br. w Pałacu Prymasowskim przy ul. Senatorskiej w Warszawie. Statuetkę odebrała Pani Jolanta Grocholska, Członek Zarządu.

IMG_0397_s.jpg

IMG_0380_s.jpg