Biuro prasowe

Informacje prasowe

2007-07-09
Warbud SA rozbuduje zakład przetwórstwa mięsnego Kreatina w Świnoujściu
6 lipca 2007 r. Warbud SA pozyskał nowy kontrakt pod nazwą Rozbudowa zakładów przetwórstwa mięsnego Kreatina w Swinoujściu. Prace mają na celu rozszerzenie obecnej produkcji zakładu o sekcję wędzenia i mrożenia boczku.

W zakres podpisanej umowy wchodzą roboty budowlane z wyłączeniem dostawy i montażu technologii zakładu. Po rozbudowie, zakład będzie przerabiał tygodniowo ponad 150 ton mięsa. Całość obecnej i przyszłej produkcji przeznaczona jest na rynek skandynawski.
 
Dane techniczne:

Inwestor: Kreatina Sp. z o.o.
Wartość robót: 22.803.347,00 PLN netto
Powierzchnia hali: 4.403 m2
Czas realizacji: 35 tygodni
Rozpoczęcie prac: 09.07.2007 r.
Serwis internetowy www.warbud.pl wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia i ułatwienia Ci korzystania z jego zasobów. W ustawieniach przeglądarki można w każdym czasie zmienić ustawienia dotyczące cookies.s Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookies. Korzystanie z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci Twojego urządzenia końcowego. Szczegółowe informacje o celu używania i zmianie ustawień cookies w przeglądarce znajdziesz w zakładce Polityka prywatności.
nie pokazuj więcej tego powiadomienia