2022-11-24
Warbud zwycięzcą Programu Najwyższa Jakość QI 2022

22 listopada 2022 w Hotelu Vienna House Easy w Katowicach miało miejsce Europejskie Forum Biznesu. Wydarzenie umożliwia uczestnikom wymianę idei i poglądów, poznanie najnowszych trendów i rozwiązań ułatwiających codzienną gospodarczą działalność w Polsce i innych krajach Europy. Zakres tematyczny obejmuje standardy zarządzania, normy, certyfikację, finansowanie innowacyjnych inwestycji, odniesienie do obowiązujących przepisów, a także postulowanych zmian regulacji, które sprzyjać mają rozwojowi, wzrostowi, konkurencyjności i efektywności przedsiębiorstw.
Forum zwieńczyła uroczysta gala Programu Najwyższa Jakość Quality International połączona z wręczeniem nagród QI 2022 w kategoriach: QI Product, QI Services i QI Order.
Kapituła uhonorowała firmę Warbud SA, przyznając naszej spółce tytuł Laureata oraz Godło w kategorii QI Services – Usługi Najwyższej Jakości. Tym samym zaakcentowała takie zagadnienia jak: wysoka jakość usług potwierdzona badaniami kompetentnych instytucji, stan wdrożenia systemów zarządzania, nowoczesność zastosowanych rozwiązań, organizację systemu czy przejrzystość informacji.
Nagrodę odebrał p. Witold Lipka – Auguścik, Pełnomocnik Prezesa Zarządu ds. Zintegrowanego Systemu Zarządzania w Warbud SA.